Το real estate στην Κύπρο σήμερα

Αρχική » Το real estate στην Κύπρο σήμερα » Articles » Το real estate στην Κύπρο σήμερα

Η ελληνική οικονομία δεν είναι σταθερή, λόγο των μνημονίων και ανά τακτά χρονικά διαστήματα της διαφοροποίησης της φορολογίας μας με έμμεσους και αμέσους φόρους… Η κατάσταση είναι πολύ αρνητική και αβέβαιη για όλους τους Έλληνες ,που έχουν να αγωνιστούν σκληρά για να μπορούν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους εδώ.

Πλέον η λύση που υπάρχει είναι η μετεγκατάσταση σε άλλη χώρα ,για ένα ελπιδοφόρο επαγγελματικό μέλλον. Πολλοί προτιμούν την Κύπρο για αυτή την ενέργεια, που σιγά σιγά αυξάνεται το επιχειρείν της για όλους τους ανθρώπους που έχουν τη δύναμη και το σθένος, για αυτή την εγκατάσταση των επιχειρήσεων ,άλλα και των ίδιων εκεί. Οι επιχειρηματίες μπορούν έτσι να αποποιηθούν τα «βαρίδια» της κρίσης στη χώρα μας και να κάνουν μια σταθερή καινούργια αρχή εκεί , για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε μια έρευνα που είχε γίνει, για τα πιο σταθερά οικονομικά και προτιμώμενα κράτη για ίδρυση και μόνιμη εγκατάσταση διαφόρων ανθρώπων παγκόσμιος, η Κύπρος βρέθηκε στην 5η θέση… Πολλοί συνδυάζουν το Real Estate στην Κύπρο με την Ίδρυση Κυπριακής Εταιρίας.

Στην Κύπρο που οι μισθοί και τα κέρδη των εταιρειών είναι σε καλό επίπεδο και η στέγαση μιας εταιρείας ή η αγορά ή το ενοίκιο ενός σπιτιού βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο, αλλά συγχρόνως με άρτιο χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό ,προσφέρεται ένα καλό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Το αποτέλεσμα είναι ότι γενικά το βιοτικό επίπεδο που υπάρχει είναι καλό και φυσικά πολύ καλύτερο από της Ελλάδος. Τα βασικά έξοδα που χρειάζονται για σύσταση εταιρείας και για κατοικία είναι από τα πιο μειωμένα που υπάρχουν πλέον ανάμεσα στα κράτη της Ε.Ε… Έκτος από αυτό οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ καλές για όλους και ντόπιους αλλά και προερχόμενους από άλλα διάφορα άλλα κράτη του κόσμου.

Στην Κύπρο το κλίμα που επικρατεί είναι καλό και ζεστό σχεδόν όλο το χρόνο και το εκπαιδευτικό μοντέλο ,για τα παιδιά μιας οικογένειας που χρειάζεται να πάνε σχολείο, επίσης είναι σε πολύ καλό επίπεδο και με υψηλές προδιαγραφές. Η εγκληματικότητα είναι σε πολύ χαμηλό βαθμό, οπότε υπάρχει ασφάλεια για όλους. Ο πιο σημαντικός λόγος όμως για να ξεκινήσει ξανά τη ζωή του κάποιος εκεί ,είναι ότι είναι ένα σημαντικό πέρασμα που συνδέει την Αφρική, την Ευρώπη και την Ασία , οπότε υπάρχουν πάντα επαγγελματικές ευκαιρίες για την παγκόσμια αγορά.